Erdoğan-Özel görüşmesi nasıl geçti? Erdoğan-Özel görüşmesi nasıl geçti?

Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düştü. Cenazesi baba ocağına getirilen şehit Piyade Teğmen Eril Alperen Emir için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in cenazenin kılınacağı camiye gelmesinin ardından bir şehit yakını ise Özgür Özel’e tepki gösterdi.

Şehit yakını, Özel’in saf tutmasının ardından, “Demirtaş’a selam söyleyenlere de ben söylüyorum; Demirtaş’ı da asılırken göreceğiz inşallah, şehit annesi olarak ben göreceğim. Önce PKK gebersin, sonra FETÖ, sonra Demirtaş inşallah asılacak. Bu ülke ebediyen payidar kalacak. Onlardan da temizlenecek inşallah.” ifadelerini kullandı.

Cenazeden ayrılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hain terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM (eski adıyla HDP) Parti'yi ziyarete gitti.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile bir araya gelen Özel’e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek ve Gül Çiftçi eşlik etti.