Trendyol Süperlig’in 30. Haftasında Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili eski Fenerbahçeli futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: "Ben Türk'üm, bana hiçbir şey yapamazsınız" Ergin Ataman: "Ben Türk'üm, bana hiçbir şey yapamazsınız"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında fiziksel olarak ayakta kalmasının çok değerli olduğunu aktaran Dilmen, "Bugün Fenerbahçe kurum, şahıs veya kimi dersen herkesi yenmiştir Fenerbahçe. Bugün 2-2 de bitmiş olsa benim için kazanmış olan bir Fenerbahçe vardı." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra Fenerbahçe'nin bu maça mental olarak hazırlanmasının zor olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe bugün berabere kalmış olsaydı bence bu iş biterdi" dedi.

Maçın iptal olması gerektiğini vurgulayan ünlü yorumcu, "İlk yarı bir uyarı, ikinci yarı bir uyarı. Hala devam ediyorsa gireceksin soyunma odasına 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışının RAMS Park'taki derbiye kaldığını iddia eden ünlü yorumcu, "Şöyle gidelim; 18 puan alsın Fenerbahçe (Galatasaray maçına kadar) yine de işi bitiremez. 5-6 puan kaybetmesi lazım Galatasaray’ın." ifadelerini kullandı.

Şu anki durumda derbide Galatasaray'a beraberliğin yettiğini hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Şimdi 2 maç berabere kalma ya da 1 berabere kalıp 1 mağlup olma lüksü de var Galatasaray’ın. Sonuçta Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kaldı şampiyonluk yarışı" sözlerini sarf etti.