Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in ikinci eşi, ilk eşinden olan oğluyla birlikte kaçtı. Yaşanan trajedi günlerdir Türkiye’nin gündemini meşgul ediyordu. Aile Bakanlığından önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar…

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söylemişti.

Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında oğlunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirmişti.

"BENİM TORUNUMUMU DOĞURACAK"

Gözyaşlarına boğulan Yetik; "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. ‘Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız’ deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu doğuracak" demişti.

Müge Anlı'nın bugünkü yayınına Umut Yetik ve annesi Nagihan Yetik tekrar katıldı. Müge Anlı, Umut Yetik'in 8 yaşındaki kızının programa getirildiğini duyurdu.

77 ilde “SİBERGÖZ-37” operasyonu 77 ilde “SİBERGÖZ-37” operasyonu

Müge Anlı'nın programında gösterilen bir videoda Mustafa'nın Tuğçe'ye 'anne' diye seslendiği duyuldu. Ancak Tuğçe Akpençe bunu yalanlamakla yetindi.

Bu olayların ardından hem Umut Yetik'i hem Müge Anlı'yı hem de ekran başındakileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Melodi adlı küçük kızın velayetinin anneden alınması için Bakanlık devreye girdi. Ancak Melodi'nin babasına verilip verilmeyeceği henüz kesin değil.