Eski Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fayha’dan resmen ayrıldı.

Nijeryalı oyuncu, 2022'nin yaz transfer döneminde sözleşmesinin bittiği Trabzonspor'dan ayrılarak Al-Fayha kadrosuna katılmıştı. Bu sezon takımıyla çıktığı toplam 27 maçta Nwakaeme; 6 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

Al- Fayha ile yollarını ayıran golcü oyuncunun Trabzonspor'a geri dönmesi için sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlar çağrı yapmaya başladı.

TRABZONSPOR’A GERİ DÖNECEK Mİ?

Trabzonsporlu Cihan Çanak jeneriklik golünden sonra “Bozkurt” işareti yaptı Trabzonsporlu Cihan Çanak jeneriklik golünden sonra “Bozkurt” işareti yaptı

Trabzonspor ile unutulmaz bir dönem geçiren Nijeryalı oyuncunun ismi ara transfer döneminde bir kez daha eski takımı ile anılmıştı. O dönemde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Öncelikle şunu söylemek isterim, bizim yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Takımdan bir yabancı oyuncunun ayrılması halinde hocamızın da talebiyle, ekonomik şartlarımızın da elverdiği oranda transfer yapacağız. Ancak Nwakaeme’nin takımı ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve şu anda da oldukça yüksek maliyetle forma giyiyor. Bizim şu anda oyuncuyu o maliyetlerle yeniden takımımıza katmamız çok zor. Hatta imkansız diyebilirim. Oyuncunun takımındaki alacaklarından fedakarlık yaparak Trabzonspor’a geleceği yönünde de şu ana kadar bize gelen bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Haber Merkezi