AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bakırköy'de düzenlenen 'Konyalılar ile Buluşma' programında sert açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Kurum, İmamoğlu'nun bilgisiz bir belediye başkanı olduğunu belirterek, İstanbulluların 31 Mart'taki seçimde ona sert bir cevap vereceğini söyledi.

Kurum, yaptığı konuşmada, "Gündem değiştirmek için elinden geleni ardına koymayan bilgisiz bir başkanımız var. Bilgisiz bir belediye başkanı var. İlgisiz, İstanbul'a ilgisi olmayan yarı zamanlı belediyecilik yapan bir başkan var. Bu başkana diyoruz ki 31 Mart'a az kaldı. 31 Mart'ta seni süresiz tatile göndereceğiz. İstanbullular sandıkta sana ve senin zihniyetine öyle bir cevap verecekler ki ne olduğunu şaşıracaksın. Ne yapacağını şaşıracaksın." ifadelerini kullandı.

Özgür Özel: İtalyan mafya filmi mi izliyoruz? Özgür Özel: İtalyan mafya filmi mi izliyoruz?

Ayrıca, Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşüm sorunlarına da değinerek, İmamoğlu'nun bu konuda yetersiz olduğunu savundu. Kurum'un konuşmasında, Bakan Ömer Bolat'ın da destek açıklamaları yer aldı. Bakan Bolat, seçmenlere 10 kişiyi ikna etme çağrısı yaparak, Murat Kurum'un İstanbul için bir fırsat olduğunu söyledi.