Seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli ilk kez bir araya geldi Seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli ilk kez bir araya geldi

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, ailesiyle birlikte oyunu kullanmak için Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi Kağıthane İmece İlkokulu'na geldi. 

Vatandaşların ve basın mensuplarının yoğun ilgiyle karşıladığı Murat Kurum, eşi Şengül Kurum ve oğlu ile birlikte oyunu kullandı. 

Oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Kurum, seçimi İl Başkanlığında takip edeceğini belirterek şunları kaydetti:

"Kıymetli İstanbullu hemşehrilerim. Burada hepinizi saygıyla selamlıyorum. 3 aydır projelerimizi hedeflerimizi paylaştık. Ben öncelikle tüm İstanbullu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Biz de 3 ay sonunda oyumuzu kullandık. Oğlum Mehmet de ilk oyunu kullanmış oldu. Oyumuzun ülkemize İstanbul'umuza hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul'un ve çocuklarımızın geleceği adına önemli bir karar vereceğiz. Deprem riskinin ortadan kaldırılması, trafik çilesinin ortadan kalması için ilk adımı inşallah sandıkta atmış olacağız. 31 Mart'ta güneş doğacak. İnşallah bugün erken bir bayramı da tüm İstanbullularla kutlayacağız."