Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut'un düzenlediği iftar programı, partinin önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. İftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız da katıldı. Programda konuşan Yıldız, Türk milletinin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

İftar programında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi son yıllarda kontrolden çıkmış, millete aidiyet bilincinden uzaklaşmış, Türk Milletinin egemenlik ve tarihsel haklarıyla temelden ve bütünüyle çatışmaya girmiş, vatana ve millete alenen karşı tavır almıştır. Cumhuriyetçi, Milliyetçi kadrolar tasfiye edilmiştir. Bizim, çizgimiz duruşumuz yolumuz bellidir.

Müsavat Dervişoğlu başkan oldu! Müsavat Dervişoğlu başkan oldu!

Orhun’dan seslenen Bilge Kağan, Söğüt’ten Bismillah diyen Ertuğrul Gazi, Bizans’ı deviren Fatih, Düşmanı İzmir’de denize döken Mustafa Kemal'dir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş ilçelerinden Sapanlara, Türk milletinin egemenlik haklarını yok sayanlara iktidarı dış güçlerde arayanlara, Milletin değerleriyle kavga edenlere, Antidemokratik girişimlere darbelere bel bağlayanlara, Bölücülerle, bölgecilerle sarmaş dolaş olanlara, Milli üniter yapımızı sulandırmaya çalışanlara, verdiği hiçbir sözü tutmayan, iş üretmekten çok reklam peşinde koşan, halkın sırtına yıllardan beri yük olan Belediye Başkanlarına, içi karışık, herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, demlenmiş CHP'ye Kırklareli halkı 31 Mart'ta, Seçim Şarkısının sözleriyle “HADİ YETER ARTIK” diyecektir.

31 Mart gecesi müstakil il oluşunun 100. Yılında Kırklareli hak ettiği yerel yönetime kavuşacak, yapılan usulsüzlüklerin, partizanlara dağıtılan kaynakların hesabı hukuku içinde sorulacaktır. Oyların sayımında, iptal ve geçersiz oylarda, birleştirme tutanaklarında yapılan oyunların sonunda 112 oy farkıyla ele geçirdikleri Belediye Başkanlığını, Kırklareli halkının iradesine boyun eğerek Derya Bulut Beye beş yıl sonra devretmek zorunda kalacaklar. Hiçbir sandık ayak oyunlarına izin vermeyeceğiz. İstanbul ve çevre illerde sabah erken saatlerde oyunu kullanan avukat arkadaşlar buraya gelecek, her sandık mahalinde en az iki hukukçu bulunacaktır.

Batı demokrasilerinde temel hakları, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü ve çevresel sürdürülebilirliği korumak için kapsamlı bir Yapay Zeka Yasası üzerinde anlaşmaya vardığı bir zamanda, devleti yönetmeye talip sözüm ona çağdaş sosyal demokrat bir partinin nereden geldiği, niçin verildiği, kaynağı neden bankadan havale edilmediği akla uygun şekilde anlatılamayan, kem küm etmekle kapatılamayacak, kan ter içinde tomar tomar dolar, Euro sayma görüntüleri… Paralarla yapılan kuleler, pişkin pişkin vergi kaçakçılığını normal sıradan işler olarak anlatan bu zihniyetin, yönetim yetkisini ele geçirdiğinde hiçbir ahlaki disipline bağlı kalmayacağının itirafıdır. Bu kişilerin neleri yapabileceğini düşünerek gözümüzü sandıklardan ayırmayacağız.”