İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon ziyareti kapsamında partililerle bir araya geldi ve ardından Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katıldı. Toplantının ardından Yomra ilçesindeki İkisu mahallesine geçen Akşener, burada çay ocağında vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorularını samimi bir şekilde yanıtlayan Akşener, bir kişinin 6'lı masadan ayrılma sürecine dair sorusu üzerine, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" dedi.

Memleket Partisi Genel Merkezine kilit! Memleket Partisi Genel Merkezine kilit!

Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Akşener, bir Karadenizli vatandaşın içten ifadeleri üzerine "Alışkanım" ifadesini kullanarak sohbet etti. Bu esnada bir vatandaşın, "O masadan kalktığınızda geri dönmeseydiniz keşke" şeklindeki sözleri üzerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz. Siz de destek olun" şeklinde konuştu.

Akşener, seçim dönemiyle ilgili arzularını paylaşarak, "Samimi bir şey söylüyorum. Bu seçimin kazanılmasını çok arzu ettim. Meral Akşener olarak hiçbir şey talep etmedim. Partimiz var, bizim ben niye Cumhurbaşkanı adayı olmuyorum ki. Yani arıza çıkarmamak için ben her şeyden vazgeçtim. Ama siz iki insanı istediniz. Ben de bunlara gayret ettim. Mesele ben değilim, sizsiniz. Siz bana söylediniz. Dolayısıyla o da kabul görmedi. Ondan sonraki fasıl öyle oldu. Özür dilerim" ifadelerini kullandı.