İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ATO Kongre Merkezi'nde partisinin yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuştu.

Seçimlere ittifaksız girmelerine yönelik eleştirilerden bahseden Meral Akşener,

Milletvekillerinin lüks harcamaları Erdoğan'ı kızdırdı: Ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Milletvekillerinin lüks harcamaları Erdoğan'ı kızdırdı: Ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor?

"İttifak sistemine de, dayatma düzenine de, mecburiyet düzenine de hayır diyoruz. Milletimize milli bir siyaset vaat ediyoruz. Bu yüzden de ülkemizdeki siyasetin konforunu sürenleri rahatısz ediyoruz. İşi kamplar arası nüfus sayımına çekenleri rahatsız ediyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan çok mutluyuz. 

Türkiye'yi bu kısır döngüye mahkum eden düzene çomak sokmaya, siyasetin iktidarla ana muhalefetin ortak yapımı bir orta oyunu olmasına müsade etmeyeceğiz. Bu yola çıkarken milletimize söz verdik. Bizim için siyaset vizyon, kadro ve proje ile yapılır. Demokrasi, sosyal adalet ve eşitliği önce şehirlerde sağlamayı konuşacağız." ifadelerini kullandı.