Ermeni asıllı ABD’li reality Show yıldızı Kim Kardashian’dan Azerbaycan ve Türkiye hakkında skandal bir çıkış geldi. Ermenistan’ın Azerbaycan sınırında gerçekleştirdiği saldırıyı yok sayan Kardashian, Azerbaycan’ın ‘savaş propagandası’ için sosyal medyayı bloke ettiğini öne sürdü. Kardashian’ın paylaşımları sonrası Türkiye’deki ünlü isimlerin Azerbaycan’a destek vermemesi ise dikkat çekti.

Ermeni asıllı ABD’li ünlü isim Kim Kardashian’dan Azerbaycan ve Türkiye hakkında küstah bir çıkış geldi. Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısı sonrası Azerbaycan ordusunun ilerleyişi hakkında Twitter hesabından paylaşımlar yapan Kardashian, Ermenilerin Karabağ’da saldırıya uğradığını iddia ederek, “Karabağ’ı korumak için mücadele eden cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz” dedi.

Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı Dilan Polat'a şok! Bir dava daha açıldı

Ermenistan’ın Azerbaycan saldırısı altında olduğunu savunan Kardashian, Azerbaycan’ın ‘savaş propagandası için sosyal medyayı bloke ettiğini iddia etti.

Öte yandan Kardashian, Türkiye’nin bölgeye silah ve savaşçı göndermemesi konusunda uyarılması gerektiğini belirterek, “Bakü’ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan’a ABD askeri yardım durmalı” dedi.