Ekonomist Korhan Berzeg’in öldüğü tespit edildikten sonra olayın vahşi hayvan mı yoksa cinayet mi olduğunu soruşturması devam ediyordu. İşte Korhan Berzeg davasında son durum…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Netenyahu’ya Hitler benzetmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Netenyahu’ya Hitler benzetmesi!

Berzeg'in kesin ölüm nedenini gösterir raporun henüz çıkmadığı ve raporun tamamlanmasının ardından kemiklerin ve kafatasının aileye teslim edileceği belirtildi. Berzeg’in ölüm nedeniyle ilgili soruşturma çok yönlü yürütülürken, Korhan Berzeg’in 12 kemik ve kafatası, ölüm nedeninin adli tıp raporuyla kesinleşmesinin ardından toprağa verilecek.

NE OLMUŞTU?

Balıkesir'de, kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), başlatılan arama çalışmalarında 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında, dere çevresinde bulunan kafatası ve kemiklerinin adli tıp incelemesi tamamlandı. İki parça halinde bulunan kafatası ile 12 kemiğin Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından toprağa verilecek.

KORHAN BERZEG KİMDİR?

Korhan Berzeg 1940 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) ekonomi alanında profesör olarak öğretim üyeliği yaptı. Daha sonra ABD'ye giderek Dünya Bankası'nda görev yapıp emekli oldu.

Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı. (CNN TÜRK)

Editör: Haber Merkezi