Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen ilginç bir etkinlik, vatandaşlara unutulmaz bir sinema deneyimi yaşattı. Şehit Murat Sıtkı Caddesi'nde oluşturulan kamp alanına araçlarıyla gelen vatandaşlara, belediye ekipleri tarafından gazoz ve patlamış mısır ikram edildi. Etkinlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP İl Başkanı Murat Abalı, gençlik ateşini yakarak katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

2024 Oscar adayları duyuruldu 2024 Oscar adayları duyuruldu

Türkyılmaz, yaptığı konuşmada, belediye olarak düzenledikleri 4. Arabalı Sinema etkinliği ile nostaljik bir kültürü canlandırmayı ve vatandaşları mutlu etmeyi hedeflediklerini belirtti. Katılımcılardan Gülşah Keser ise emeği geçenlere teşekkür ederek, benzer etkinliklerin devamını diledi.

Araçlarından izleyen vatandaşlar, kurulan sinema ekranında 'Bursa Bülbülü' ve 'Gülen Gözler' filmleriyle nostaljik bir sinema keyfi yaşadılar. Etkinlik, katılımcılar arasında olumlu geri dönüşler alarak, böyle etkinliklerin sürdürülmesi talebini beraberinde getirdi.