Almanya’dan Filistin – İsrail sorununa çözüm önerisi! Almanya’dan Filistin – İsrail sorununa çözüm önerisi!

Irak’ın Kerkük kentindeki FETÖ’ye ait “Kirkuk Çağ Primary School” adlı okul, yüksek ücret ve kalitesiz eğitim nedeniyle protesto edildi. Veliler, FETÖ’ye ait okula eğitim kalitesi düşük öğretmenlerin getirildiği için çocuklarını bu okuldan alacaklarını kaydetti.

Türkiye’den ve Irak Türkmen Cephesinden yetkililerin daha önce Iraklı yetkilileri uyarmasına rağmen faaliyetleri durdurulmayan FETÖ, Irak’ın Kerkük kentinde rahatsızlık vermeye devam ediyor. Kerkük’te yüzden fazla öğrenci velisi tarafından Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait “Kirkuk Çağ Primary School” adlı okulu yüksek ücret alması ve kalitesiz eğitimi nedeniyle okulun önünde protesto edildi. AA’nın bildirdiği habere göre gösteriye katılanlardan ismini vermek istemeyen bir veli yaptığı açıklamada, okulun eğitim seviyesinin her geçen gün daha da düşmeye başladığını belirtti. Söz konusu veli, neredeyse tüm öğrenci velilerinin bu duruma tepki gösterdiklerini aktardı.

Koronavirüs salgınından dolayı eğitime ara verilip uzaktan eğitime geçilmesine rağmen okul ücretlerinde indirime gidilmediğinden şikayet eden öğrenci velisi, ders sayısı ve kitaplarda da kısıtlamaya gidildiğini kaydetti. Veli, okula eğitim kalitesi düşük öğretmenlerin getirildiğini ve çocuklarını bu okuldan alacaklarını kaydetti.