Gazeteci İsmail Saymaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarla Ümit Dikbayır ve Uğur Poyraz'ı kastettiğini yazdı. Saymaz, "Dikbayır, Akşener'in banka hesaplarını inceletmekle ve belediyelerle ticari ilişkilere girmekle itham ediliyor. Poyraz ise Akşener'in aleyhinde ve özel kalemi hakkında konuşmakla eleştiriliyor" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ümit Dikbayır’ın hakkındaki iddialar üzerine partisinin disiplin kurulu ve TBMM grubuna dilekçe verdiğini yazdı.

“İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Akşener’in banka hesaplarını incelettiği” ve “belediyelerle ticari ilişkileri olduğu” iddialarının araştırılması için partisinin disiplin kurulu ve TBMM grubuna dilekçe verdi.” Açıklamasında bulunan İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından dilekçenin görüntülerini paylaştı.

ümit dikbayır 1

ümit dikbayır 2

İyi Parti Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır hakkındaki iddialar sebebiyle Sakarya İl Yönetimi’nin istifaya zorlandığı belirtildi.

Yavaş İmamoğlu'nun yüzüne telefon mu kapattı? Yavaş İmamoğlu'nun yüzüne telefon mu kapattı?

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Sakarya il yönetiminin istifası istendiği ve İl Başkanı ve birçok yönetici de dün akşam saatlerinde bir araya gelerek istifa ettiği açıklandı.

İstifasını sosyal medyadan duyuran Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı, paylaşımında, "Genel Merkezimizin talebi üzerine, yaklaşık 2 aydır büyük bir şerefle sürdürdüğüm Sakarya İl Başkanlığı görevinden ben ve yönetimimizdeki yönetici arkadaşlarımın birçoğu da yönetim kurulu üyeliğinden istifa kararı almıştır. Önce yönetici arkadaşlarım olmak üzere herkes hakkını helal etsin, İYİ Parti bizim çocuğumuz, lütfen onu incitmeyelim…" ifadelerine yer verdi.

serdip dokumacı tweet

Editör: Haber Merkezi