İstanbul'da uyuşturucu madde imalatçısı zehir tacirlerine yönelik olarak düzenlenen "Narkoçelik-5" operasyonları büyük bir başarıyla sonuçlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonlarda 4 ton 604 kilogram metamfetaminin ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 4'ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 8 uyuşturucu madde imalatçısının da yakalandığı belirtildi.

6 yaşındaki evlendirme davasında yeni gelişme! 6 yaşındaki evlendirme davasında yeni gelişme!

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek." ifadelerine yer verdi. Operasyonların detaylarına da değinen Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Bahçelievler ilçelerinde 3 farklı adrese baskın yapıldığını belirtti.

Operasyonlarda, 108 çuval halinde üzerlik tohumuna emdirilmiş 4 ton 420 kilogram metamfetamin, 146 kilogram sıvı metamfetamin, 38 kilogram reçine halinde metamfetamin ve 165 kilogram aseton maddesi ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederken, "Allah ayağınıza taş değirmesin. Milletimizin duası sizinle." dedi.