İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un kent lokantalarına yönelik sert eleştirilere karşı çıkarak, "O Kent Lokantaları'nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar veriyor. 31 Mart'ı inşallah çıkartır" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un kent lokantalarıyla ilgili yaptığı "Öyle 4 tane lokanta açıp 'Biz iş yaptık' diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız" çıkışına karşılık veren İmamoğlu, Kurum'un hizmetleri küçümseyen yaklaşımına tepki gösterdi. İmamoğlu, "Allah akıl versin. Bu laflarından sonra ben ne diyeyim. Ne dersine çalışmış, üzülüyorum. Ne bu milleti tanıyor. Yapılan iyi hizmetleri al da kopyala onlarla dalga geçme" dedi.

Kılıçdaroğlu'na hapis talebi Kılıçdaroğlu'na hapis talebi

Kent lokantalarıyla ilgili olarak Kurum'un sözlerini yanıtlayan İmamoğlu, bu tesislerde 2.5-3 milyon insanın yemek yediğini hatırlatarak, Kurum'un zamanla yapamayacağını anladığını ifade etti. "Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar, sözler veriyor. 31 Mart'ı inşallah çıkartır" şeklinde konuştu.