GÜNDEM
Yayınlanma : 03 Mart 2026 23:51
Düzenleme : 03 Mart 2026 23:51

Zeytinburnu Sahili Şokta: Anne ve Sekiz Yaşındaki Kızının Cesetleri Suda Bulundu

Zeytinburnu Sahili Şokta: Anne ve Sekiz Yaşındaki Kızının Cesetleri Suda Bulundu
Zeytinburnu sahilinde denizde hareketsiz bulunan 8 yaşındaki kız çocuğunun ardından, yapılan aramalarda annesinin de cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, Kazlıçeşme sahilinde dün gece saatlerinde yaşanan esrarengiz olay, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu. Balık tutmak için bölgede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, denizde hareketsiz bir şekilde duran bir kız çocuğu cesediyle karşılaştı.

Denizde İkinci Ceset Paniği

Yapılan ilk incelemelerde küçük kızın hayatını kaybettiği belirlenirken, sahil güvenlik ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları kısa sürede genişletildi. Yaklaşık bir saat süren titiz çalışmaların ardından, denizden ikinci bir ceset daha çıkarıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ilk tespitlerine göre, sudan çıkarılan cesetlerin 30 yaşındaki F.Ç. ile 8 yaşındaki kızı İ.Ş.'ye ait olduğu anlaşıldı.

Tanık Anlatımları Korkunç Gerçeği Ortaya Koydu

Olayı gören görgü tanığı Abdülaziz Alevlidağ, yaşadıkları dehşeti şu sözlerle anlattı: "Biz yaklaşık bir saat önce buradan geçerken anne ve kızı suyun kenarında oturuyordu. Biz ilerlediğimizde önce anne suya atladı, ardından da küçük kızı kendini attı. Buraya balık tutmaya gelen dört kişiydiler. Cesetleri görünce hemen polise haber verdiler. Önce kızı çıkardılar, yaklaşık yarım saat sonra da anneyi çıkardılar." Bu trajik olayla ilgili soruşturma başlatıldı.