DÜZCE - BHA Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Düzce Merkez İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, su savaşlarının kapıda olduğunu belirterek, "Bir damla suyumuzun israf edilmediği, bir karış toprağımızın imar hırsına kurban edilmediği yeni bir yönetim dönemi vaat ediyoruz" dedi.
MEMLEKET UMUDU BÜYÜYECEK
Yavuz Ağıralioğlu, Türk milletinin varlığını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin geleceğini savunarak, "Biz devletimiz ile milletimizin değerleri ile ayaktayız. Adalet ve kalkınma için mücadele edeceğiz" dedi. Ağıralioğlu, son 20 yılda yaşanan sorunlara dikkat çekerek, "Memleketin sorunlarını çözmek için iktidara talibiz" ifadelerini kullandı.
MÜLAKAT ADALETSİZLİĞİNE SON
Mülakat sistemine de değinen Ağıralioğlu, adaletsizliğin son bulacağını ve bilimsel kriterlerle eğitim süreçlerinin değerlendirileceğini belirtti. Öğrencilerin geleceği için eşit fırsatlar sağlanacağını vurguladı. Son olarak, Ağıralioğlu, toprak ve su kaynaklarını koruma sözü vererek, "Toprak ve Su Koruma Kanunu'nu yeniden uygulamaya koyacağız. Su ve topraklarımızı koruyacağız, namusumuzu korur gibi" dedi.



