MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yalova'da DEAŞ terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonrasında sosyal medya üzerinden bir taziye mesajı yayımladı. Saldırıda üç polis memurunun şehit olduğunu, sekiz polis memuru ile bir bekçinin ise yaralandığını üzüntüyle bildiren Bahçeli, şehitler için rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı diledi.
TERÖR MUSİBETİNİN KÖKÜ KAZINACAK
Bahçeli, mesajında "Terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır" ifadesini kullanarak, terörle mücadeledeki kararlılığını vurguladı. DEAŞ'ı "Siyonist-Emperyalist alçaklığın maşa örgütü" ve "insanlığın ortak düşmanı" olarak nitelendirerek, bu saldırının "Terörsüz Türkiye" hedefine yönelik bir provokasyon olduğunu belirtti.
TAVİZSİZ MÜCADELE SÜRECEK
MHP lideri, hiçbir iç veya dış kaynaklı saldırının Türkiye'nin terörle mücadele kararlılığını sarsamayacağını ifade etti. DEAŞ'ın uyuyan veya hareketli hücrelerinin temizlenmesi için tavizsiz bir mücadele sürdürüleceğini, bu vatanda hiçbir teröriste veya düşman emeline izin verilmeyeceğini açıkladı. Bahçeli, milletin rahat olmasını isteyerek, terör belasının her yönden kökünün kazınacağına dair güvence verdi.



