MAGAZİN
Yayınlanma : 09 Mayıs 2026 13:08
Düzenleme : 09 Mayıs 2026 13:08

Voleybolcu Zehra Güneş'ten çarpıcı açıklamalar: 'Nişanlandım, evlendim, boşandım iddiaları beni yıprattı

Voleybolcu Zehra Güneş'ten çarpıcı açıklamalar: 'Nişanlandım, evlendim, boşandım iddiaları beni yıprattı
Milli voleybolcu Zehra Güneş, hakkında çıkan asılsız 'nişanlandı, evlendi, boşandı' gibi dedikoduların kendisini ve ailesini yıprattığını, ayrıca dijital zorbalığa maruz kaldığını açıkladı.

Milli voleybolcu ve VakıfBank kaptanı Zehra Güneş, son dönemde hakkında çıkan magazin dedikoduları ve dijital zorbalık deneyimleri hakkında sessizliğini bozdu. Güneş, özel hayatına dair ortaya atılan asılsız iddiaların kendisini ve ailesini nasıl etkilediğini çarpıcı bir dille anlattı.

ASILSIZ İDDİALAR VE AİLEYE ETKİSİ

Zehra Güneş, hakkında sıkça dillendirilen 'nişanlandı, evlendi, boşandı' gibi hayal ürünü haberlerin kendisini oldukça rahatsız ettiğini belirtti. İnsanların hayal gücünün sınır tanımadığını ve bu durumun zaman zaman dayanılmaz boyutlara ulaştığını ifade eden Güneş, özellikle ailesi söz konusu olduğunda daha hassas davrandığını vurguladı. Babasının bu tür iddialara karşı oldukça sert tepkiler verdiğini ve zamanla bu duruma alışmanın kolay olmadığını da ekledi. Hatta geçmişte annesinin giyimi üzerinden voleybol oynayıp oynayamayacağına dair absürt sorularla karşılaştığını da dile getirdi. Kendi hakkında çıkan iddialara genellikle tahammül edebildiğini ancak ailesine yönelik konularda sınırlarının değiştiğini belirtti.

DİJİTAL ZORBALIK VE YAYIN POLİTİKASI

Sosyal medyada zaman zaman ciddi dijital zorbalığa maruz kaldığını da belirten Zehra Güneş, bir dönem takip edilme ve tehdit edilme gibi ürkütücü durumlar yaşadığını söyledi. Bu süreçte hem kulübünün hem de federasyonun hızla devreye girerek destek olduğunu ifade etti. Hakkında ortaya atılan 'yüksek ücret talepleri' gibi söylentilerin ise tamamen gerçek dışı olduğunu vurgulayan Güneş, sürekli açıklama yapmanın bir noktadan sonra mümkün olmadığını ve bu nedenle çoğu zaman sessiz kalmayı tercih ettiğini dile getirdi. Genel olarak sosyal medyada kontrolsüz yorumların arttığını ve insanların birbirlerinin sınırlarına daha fazla saygı göstermesi gerektiğini vurguladı.