GÜNDEM
Yayınlanma : 01 Aralık 2025 20:44
Düzenleme : 01 Aralık 2025 20:44

Uşak'ta kanalizasyonda kan donduran keşif: Tıkanıklık açılırken cenin bulundu

Uşak'ta kanalizasyonda kan donduran keşif: Tıkanıklık açılırken cenin bulundu
Uşak'ta belediye ekipleri, kanalizasyondaki tıkanıklığı açarken bir cenin buldu. Olay yerine gelen polis, cenini çıkararak hastane morguna kaldırdı ve soruşturma başlattı.

Uşak'ta belediye ekipleri, kanalizasyonda oluşan bir tıkanıklığı açmak için çalışırken, içeride bir cenin buldu. Olay, Ünalan Mahallesi 3. Nisan Sokak'taki kanalizasyonda meydana geldi. Ekipler, tıkanıklığı gidermek için bölgeye geldiğinde, kanalizasyon içinde cenin olduğunu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

POLİS OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. Polis, yaptığı incelemenin ardından cenini kanalizasyondan çıkardı ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmasını sağladı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

DİĞER HABERLERDEN BAĞIMSIZ BİR OLAY

Bu olay, Uşak'ta aynı gün yaşanan diğer haberlerden tamamen bağımsızdır. Haberde, bir kişinin evindeki kalorifer kazanının patlaması sonucu ağır yaralanması, yıldırım düşen bir evin küle dönmesi ve çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirilmesi gibi başka olaylardan bahsedilmiştir, ancak bunlar kanalizasyonda cenin bulunması olayıyla doğrudan ilgili değildir.