MAGAZİN
Yayınlanma : 26 Temmuz 2025 12:19

Turabi Çamkıran'dan Acun Ilıcalı itirafı: 'Engelimi kaldırması lazım'

Turabi Çamkıran'dan Acun Ilıcalı itirafı: 'Engelimi kaldırması lazım'
Eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'yı yıllar sonra sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirerek, kendisini engellediğini ve iletişim kuramadığını belirtti.
Turabi Çamkıran'dan Acun Ilıcalı itirafı: 'Engelimi kaldırması lazım'

Eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, bir dönem yarıştığı program ve Acun Ilıcalı ile ilgili yıllar sonra pişmanlığını dile getirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Survivor'a tekrar katılmak istediğini ancak Acun Ilıcalı'nın kendisini engellediğini belirtti.

TURABİ'NİN ACUN İTİRAFI

Turabi, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Arkadaşlar Survivor ile ilgili bana mesaj atmaktan vazgeçin. DM kutumu kitliyorsunuz. Survivor benim yuvam. Ne zaman telefonum Survivor diye çalarsa hemen koşarak gelirim. Ama telefonumun çalması için önce Acun abinin engelimi kaldırması lazım. İsmini yazdığım günden beri kendisinden ne haber alabildim, ne de sesini duyabildim. Bana değil Acun reise yazın! Bir de söyleyin o gün ismini yazmam için beni dolduruşa getiren kişiler Bozok ve Ersin babaydı. Beni onlar gaza getirdi. Yoksa aklı başında hiçbir insan, patronunun ismini, kendi mekanında yazamaz! Not: Ben normal değilim. Hiç böyle bir hareket bekliyordum kendimden.' Turabi'nin bu açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

SURVIVOR'DAKİ OLAY

Daha önce Survivor yarışması sırasında, konseyde Acun Ilıcalı'nın adını yazan Turabi, Ilıcalı'yı sürekli azarladığı için kendisini şiir yazarak eleştirdiğini belirtmişti. O dönem yaptığı bu eylem nedeniyle pişmanlığını dile getiren Turabi, Ilıcalı'nın kendisini engellediğini ve iletişim kuramadığını ifade etti. Turabi ayrıca, Acun Ilıcalı'nın adını yazması için kendisini Bozok ve Ersin'in gaza getirdiğini de açıkladı.