SPOR
Yayınlanma : 20 Eylül 2025 23:20
Düzenleme : 20 Eylül 2025 23:20

Trabzonspor'un tepkisi: Hakemin kötü niyeti ortaya çıktı

Trabzonspor'un tepkisi: Hakemin kötü niyeti ortaya çıktı
Trabzonspor, Gaziantep FK maçında hakem Arda Kardeşler'in aldığı tartışmalı bir karar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hakem hakkında işlem yapılmasını istedi. Bordo-mavililer, hakemin kötü niyetli ve ahlaka aykırı bir tavır sergilediğini belirt

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından bordo-mavili kulüp, hakem Arda Kardeşler'in 64. dakikada aldığı karara sert tepki gösterdi.

HAKEM ARDA KARDEŞLER'İN KARARI

Trabzonspor'un hızlı bir atağında Lima yerde kaldı ve oyun hızla devam etti. Ancak, atak yönüne doğru hareket eden hakem Arda Kardeşler, aniden düdük çalarak oyunu durdurdu ve faulün yanlış yerden başlatıldığını belirtti. Bu karar, Trabzonspor'un bariz bir gol fırsatını kaçırmasına neden oldu.

TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI

Bordo-mavili kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu görüntü; bir hakemin kötü niyetini ve ahlaka aykırı tavrını en çıplak haliyle ortaya koymuştur. Adalet için, hak için, akıtılan alın teri için; atağımızı kasıtlı olarak engelleyen bu hakem hakkında Türkiye Futbol Federasyonu’nun derhal harekete geçmesi kaçınılmazdır. Bu şahsın bir daha Türk futbolunda görev almasına izin verilmemelidir."