Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Akyazı'da Başakşehir'i konuk eden Trabzonspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında kritik bir yara aldı. Papara Park'ta oynanan mücadelede bordo-mavililer, son saniyede gelen gole engel olamayarak hayal kırıklığı yaşadı.
SON DAKİKA GOLÜ UMUTLARI YARALADI
Trabzonspor'un golünü 73. dakikada Felipe Augusto kaydederken, Başakşehir adına beraberlik sayısını 90+3. dakikada David Selke attı. Bu sonuçla birlikte puanını 65'e çıkaran Karadeniz ekibi, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşerek şampiyonluk umutlarını daha da azalttı. Trabzonspor, ligin son dört haftasına girilirken önümüzdeki hafta TÜMOSAN Konyaspor deplasmanına çıkacak.
MAÇIN KRİTİK ANLARI VE İLK 11'LER
Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlansa da, ikinci yarıda heyecan doruktaydı. Trabzonspor'un golünden sonra galibiyete yaklaşması beklenirken, Başakşehir'in Selke ile bulduğu gol maça damgasını vurdu. Trabzonspor'un ilk 11'inde Onana, Pina, Savic, Nwaiwu, Mustafa, Oulai, Ozan, Zubkov, Nwakaeme, Felipe ve Onuachu yer alırken, Başakşehir ise Muhammed, Onur, Duarte, Opoku, Kazımcan, Kemen, Umut, Yusuf, Brnic, Shomurodov ve Bertuğ ile sahada yer aldı. Maç içinde Augusto'nun golü ve Selke'nin son saniye golü dışında, her iki takımın da yakaladığı pozisyonlar ve kaleci kurtarışları maça damga vurdu.



