ASAYİŞ
Yayınlanma : 23 Temmuz 2025 07:40

Tokaz Cinayeti: 7 şüpheli tutuklandı

Tokaz Cinayeti: 7 şüpheli tutuklandı
Tokaz cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında 7 şüpheli tutuklanırken, Tokyaz ailesi ülke genelinden gelen destek mesajlarıyla teselli buluyor ve benzer acılar yaşayan ailelerle dayanışma içinde olduklarını belirtiyor.

Küçükçekmece'deki evinde Tokaz'ı öldürüp valize koyarak Eyüpsultan'da yol kenarına bıraktığı belirlenen sevgilisi ve eski polis Cemal Koç (38) ile birlikte 7 şüpheli tutuklandı. Bu acı olay, Türkiye'nin dört bir yanından Tokyaz ailesine yoğun bir destek mesajı ve telefon yağmuruna neden oldu.

AİLE DESTEK MESAJLARIYLA SARILDI

Ayşe Tokyaz'ın ikizi Esra Tokyaz, yaşadıkları acının tarifsiz olduğunu belirterek, destek mesajlarının kendilerine büyük güç verdiğini söyledi. Esra Tokyaz, milletvekillerinin sürekli iletişim halinde olduklarını ve hayatını kaybeden diğer kadınların ailelerinin de kendileriyle irtibata geçtiklerini vurguladı.

BENZER ACILAR ORTAK PAYDA

'Halıya sarılıp denize atılan Sedef Güler'in ailesiyle, samuray kılıcıyla vahşice öldürülen Başak Cengiz'in ailesi ailemle görüştü ve acılarımızı paylaştılar,' diyen Esra Tokyaz, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Onlar da bizim gibi evlatlarını kaybettiler. Aynı şeyleri yaşayanlar birbirini en iyi anlayanlardır, acımız ortak.' Bu dayanışma, benzer acılar yaşayan aileler arasında güçlü bir bağ oluşturduğunu gösteriyor.