Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı Trendyol Süper Lig mücadelesinin ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Domenico Tedesco, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İtalyan çalıştırıcı, takımın yaşadığı sıkıntıları ve önlerindeki süreci detaylandırdı.
'ÇOK PROBLEM YAŞADIK'
Tedesco, maçın genelinde yaşadıkları zorluklara dikkat çekerek, "Puandan bağımsız olarak maçı analiz etmemiz lazım. Kazanırken ve kaybederken analiz gerekli. İki farklı yarı izledik. Çok problem yaşadık," ifadelerini kullandı. İlk yarıda iki stoper değişikliği yapmak zorunda kaldıklarını belirten Tedesco, Skriniar'ın sakatlığına da değindi. İkinci yarı sistem değişikliğine gittiklerini ancak son dakikalarda gol yediklerini söyledi. "Bu gece yazık oldu," diyen Tedesco, ligde yolun uzun olduğunu ve önlerine bakacaklarını vurguladı.
SAKATLIK VE CEZA KABUSU
Teknik direktör Tedesco, takımın yaşadığı sakatlık ve cezaları sıralayarak mevcut durumu gözler önüne serdi. Ederson ve Talisca'nın sakatlıklarının devam ettiğini, Skriniar ve Çağlar'ın da sakat listesinde olduğunu belirtti. Ayrıca Oosterwolde'nin rövanş maçında cezalı olacağını, Fred'in de cezalı olduğunu hatırlattı. Genç oyuncu Yiğit Efe Demir'in üç maçı çıkıp çıkamayacağının da belirsiz olduğunu ekledi. Bu durumların takımın performansını doğrudan etkilediği anlaşılıyor.



