TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler ile bir araya geldi. Kurtulmuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler ile milli iradenin kalbi Gazi Meclisimizde bir araya geldik" ifadelerini kullandı.
GÜNCEL GELİŞMELER DEĞERLENDİRİLDİ
Görüşmede, bölgelerini ilgilendiren güncel gelişmelerin tüm boyutlarıyla ele alındığını belirten Kurtulmuş, parlamentolar arasındaki işbirliğini güçlendirecek adımlar ve ortak çalışmalar üzerinde durduklarını aktardı. Kurtulmuş, "Kuzey Kıbrıs’ın haklı mücadelesinde her zaman yanında olacağız" dedi.
KIBRISLI SOYDAŞLARIMIZIN HAKLARI TEMİNAT ALTINDA
Kurtulmuş, Kıbrıslı soydaşların her türlü hak ve hukukunun teminat altına alınması için mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, Kurtulmuş'un Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş'u kabul edeceği ve partileri ziyaret edeceği bilgisi de paylaşıldı.



