2 Nisan 2026 tarihli spor gazeteleri, futbol gündeminden en dikkat çekici gelişmeleri ve transfer haberlerini sayfalarına taşıdı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a dair öne çıkan başlıklar, spor severlerin ilgisini çekecek nitelikte.
EURO 2024'te Büyük Başarı Beklentisi
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Kupayı alıp geleceğiz" sözleri, SÖZCÜ gazetesinde yankı buldu. Habere göre, büyük bir sürpriz yaşanmadığı takdirde A Milli Takım'ın EURO 2024'te finale doğru ilerleyebileceği belirtiliyor. Bu beklenti, takımın çeyrek finale kadar ciddi bir engelinin olmadığı yönündeki yorumlarla destekleniyor.
FIFA Sıralamasında Rekor Yükseliş ve Golcü Hedefler
HÜRRİYET'in haberine göre, A Milli Takım FIFA dünya sıralamasında 3 basamak birden yükselerek son 9 yılın en iyi derecesini elde etti. Nisan ayı sıralamasında 1599 puana ulaşan Ay-yıldızlılar, uluslararası alanda önemli bir başarıya imza attı. FANATİK gazetesinde ise Trabzonspor'un golcü ismi Paul Onuachu'nun performansı öne çıkarıldı. Bu sezonki istikrarlı gol sayısıyla dikkat çeken Onuachu'nun, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından sarı-kırmızılı takıma karşı da gol atmayı hedeflediği belirtiliyor.
Derbi Hazırlıkları ve Oyuncu Motivasyonu
FOTOMAÇ, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi Beşiktaş'ın orta saha planlarını manşetine taşıdı. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, maça dirençli bir orta saha ile çıkmayı planladığı ve Olaitan, Ndidi ile Orkun'un bu bölgede görev alacağı ifade ediliyor. SABAH gazetesinde ise Icardi'nin motivasyonuna değinildi. Osimhen'in yokluğunda forma şansı bulmayı bekleyen Arjantinli yıldızın, daha fazla süre aldıkça gerçek potansiyelini göstereceğine inandığı aktarılıyor.



