Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da son durum netleşti. Sarı-kırmızılı ekip, 1 Aralık Pazartesi günü oynanacak kritik derbi öncesi hazırlıklarını tamamladı.
DERBİ ÖNCESİ SON ANTRENMAN
Galatasaray'ın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanı dinamik ısınmayla başladı. İki grup halinde yapılan 8'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, maçın taktik organizasyonuyla son buldu.
OSİMHEN, LEMİNA VE YUNUS AKGÜN HAZIR
Victor Osimhen, Mario Lemina ve Yunus Akgün, Fenerbahçe derbisi öncesi son antrenmanda yer alarak takıma katıldı. Bu üç önemli oyuncunun antrenmanda bulunması, Galatasaray için büyük moral oldu.
MAÇ DETAYLARI BELLİ OLDU
Galatasaray Futbol Takımı, 1 Aralık Pazartesi günü Chobani Stadı'nda Fenerbahçe ile saat 20.00'de karşılaşacak. Süper Lig'in bu haftaki en önemli maçı, iki ezeli rakibin mücadelesine sahne olacak.



