SPOR
Yayınlanma : 25 Temmuz 2025 06:34

Solskjaer: Shakhtar yenilgisi hayal kırıklığı yarattı

Solskjaer: Shakhtar yenilgisi hayal kırıklığı yarattı
Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk'e 4-2'lik mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer, savunmadaki eksiklikleri ve son golün hayal kırıklığını dile getirerek, hatalardan ders çıkaracaklarını ve gelecek maçlara daha iyi hazırlanacaklarını bel

Beşiktaş, sahasında Shakhtar Donetsk'e 4-2'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, karşılaşmayı değerlendirdi ve açıklamalarda bulundu.

MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Solskjaer, öncelikle kaliteli ve iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirtti. Daha iyi bir savunma yapmaları gerektiğini vurgulayan Solskjaer, savunmada daha başarılı olsalardı bu golleri yemeyeceklerini ifade etti. Özellikle son golün hayal kırıklığı yarattığını ve suratlarına atılmış bir yumruk gibi olduğunu dile getirdi. Solskjaer için en büyük hayal kırıklığının bu olduğunu söyledi.

HATALARDAN DERS ÇIKARACAĞIZ

Deneyimli teknik direktör, hatalarından ders çıkaracaklarını ve daha hazır olacaklarını belirtti. Farklı takımlarda hem oyuncu hem de teknik direktör olarak görev aldığını hatırlatan Solskjaer, daha önce 2 farktan çevirdiği maçlar olduğunu anlattı. İlk golü atarak maçı çözeceklerini ve daha iyi bir performans sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR İÇİN HAZIRLIKLAR

Beşiktaş'ın önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağını ve bu yenilgiden ders çıkararak yoluna devam edeceğini vurgulayan Solskjaer, takımın moralini yüksek tutmaya çalışacağını belirtti. Takımın potansiyelinin farkında olduğunu ve bu potansiyeli sahaya yansıtmak için çalışacaklarını ifade etti.