Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk'e 2-0 mağlup olarak Avrupa'daki yolculuğuna veda etti. Toplam skor 6-2 olan maçın ardından siyah-beyazlılar, Avrupa'da mücadelesini Konferans Ligi'nde sürdürecek.

SOLSKJAER'DEN AÇIKLAMALAR
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı. İstifa sorusuna “Hayır” cevabını veren Solskjaer, Beşiktaş için doğru isim olduğunu vurguladı. Norveçli teknik direktör, takımın yeni bir oluşum sürecinde olduğunu ve sezona yeni başladıklarını belirtti. Başka bir turnuvada mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Solskjaer, Beşiktaş'ın son 4-5 yıldır zorlu bir süreçten geçtiğini ve şu an ihtiyaç duyulan şeyin istikrar olduğunu dile getirdi.
TAKIM KURMA SÜRECİ
Solskjaer, 'Bir takım oluşturuyoruz. Daha yeni bu sezona başlıyoruz. Başka bir turnuvada yolumuza devam edeceğiz. Ben hala bu proje için doğru insan olduğumu düşünüyorum. Beşiktaş son 4-5 yılda zorlu bir süreç geçirdi ve şu an ihtiyacımız olan şey istikrar.' şeklinde konuştu. Teknik direktör, şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için takımın istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam etmesi gerektiğini vurguladı.
AVRUPA YOLCULUĞU SONA ERDİ
Avrupa Ligi'nde elenen Beşiktaş'ın, Konferans Ligi'nde mücadeleye devam edeceği açıklandı. Solskjaer, yeni hedefler belirleyerek takımın moralini yüksek tutmayı amaçladığını belirtti.


