Barış umutlarının yeşerdiği bir dönemde Rusya-Ukrayna cephesinde tansiyon yeniden yükseldi. Rusya, Ukrayna'nın stratejik öneme sahip Harkov kentine yönelik yoğun dron saldırıları gerçekleştirdi.
CAN ALICI SALDIRILAR: 4 ÖLÜ, 17 YARALI
Rusya'nın gece saatlerinde Ukrayna'nın en büyük ikinci şehri Harkov'a düzenlediği hava saldırıları büyük bir yıkıma yol açtı. Harkov belediye başkanı tarafından yapılan açıklamada, saldırılar sonucunda en az 4 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Yaralılar arasında iki çocuğun da bulunduğu öğrenildi.
ALTYAPI VE KONUTLAR ZARAR GÖRDÜ
Bölge yetkilileri, "Saldırı büyüktü" diyerek olayın vahametini vurguladı. Rus dronlarının isabet ettiği üç konut ve bir altyapı tesisinde ciddi yangınlar çıktığı ve hasar gördüğü belirtildi. Bu saldırılar, barış görüşmelerinin geleceği ve bölgedeki insani durum hakkında endişeleri artırıyor.



