Siirt'te etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, şehir merkezinde bir metruk binanın çökmesine neden oldu. Olay, şehir merkezine bağlı Çal Mahallesi 207. Sokak'ta yaşandı.
YAĞMUR ZEMİNİ ZAYIFLATTI
Uzun süredir boş ve kullanılmadığı öğrenilen iki katlı bina, yoğun yağışların etkisiyle zayıflayan zemini nedeniyle aniden çöktü. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden polis ve itfaiye ekipleri, güvenlik önlemleri alarak incelemelere başladı.
ENKAZ ALTINDA KİMSE YOKTU
Ekipler, çöken binanın enkazında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olup olmadığını belirlemek için titiz bir çalışma yürüttü. Yapılan detaylı kontroller sonucunda, enkaz altında kimsenin bulunmadığı tespit edildi. Yetkililer, benzer tehlikelerin önlenmesi amacıyla metruk yapıların belirlenmesi ve kontrollü bir şekilde yıkılması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.



