MAGAZİN
Yayınlanma : 13 Ocak 2026 03:15
Düzenleme : 13 Ocak 2026 03:15

Şeyma Subaşı'nın tövbe açıklamasına Çelik'ten iğneli gönderme

Şeyma Subaşı'nın tövbe açıklamasına Çelik'ten iğneli gönderme
Şeyma Subaşı'nın narkotik soruşturması sonrası yaptığı tövbe açıklamasına, şarkıcı Çelik Erişçi iğneli bir göndermeyle yanıt verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kaçakçılık ve narkotik suçlarına yönelik soruşturması kapsamında, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 30 kişi hakkında gözaltı ve yakalama kararı alındı. Bu isimlerden biri olan fenomen Şeyma Subaşı, ABD'den döndükten sonra gözaltına alındı.

SUBAŞI'NIN ADLİ SÜRECİ VE SERBEST KALMASI

Adliyeye sevk edilen Şeyma Subaşı, savcılık ifadesinin ardından nöbetçi hakimlik tarafından yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak Adli Tıp Kurumu'ndan alınan örneklerde, Subaşı'nın kokain kullandığına dair pozitif sonuçlar tespit edildi.

TÖVBE AÇIKLAMASINA ÇELİK'TEN SİNİRLİ YANIT

Bu gelişmelerin ardından Instagram üzerinden bir açıklama yapan Şeyma Subaşı, 'Ben samimi bir tövbe sürecinden geçiyorum, geçtim ve geçeceğim. Her şeyde bir hayır vardır. Yaptıklarımın hepsinden ben sorumluyum. Ama bundan sonrası yoluma sessizce, dürüstçe ve saygıyla devam etmeyi seçiyorum. Kendimle ilgili kararlar aldığım bir dönemdeyim. Beni iyi niyetle gören herkese çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. Subaşı'nın bu 'tövbe' açıklaması sosyal medyada geniş yankı bulurken, şarkıcı Çelik Erişçi'den iğneli bir tepki geldi. 59 yaşındaki sanatçı, Subaşı'nın sözlerini tiye alarak, 'Bu ara ülkenin hali.. Bu arada benim de ''tövbe'' diye bir şarkım var' notunu paylaştı.