Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor maçının ardından taraftarın gösterdiği tepkilere ve transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Transferde Sakin Olmak Lazım
Yalçın, transfer çalışmalarının devam ettiğini ancak aceleci davranmadan, en doğru oyuncuları en uygun şekilde takıma katmak istediklerini belirtti. "Laf olsun diye oyuncu almıyoruz. Gecikti ama hemen olmuyor. Biraz sabredeceğiz, acı çekeceğiz ama finalde güzel şeyler olacak." ifadelerini kullanan Yalçın, transfer sürecinin sabır gerektirdiğini vurguladı.
Takımın Yükselişine Vurgu Yaptı
Oyunsal anlamda eksikliklerin olduğunu kabul eden tecrübeli teknik adam, futbolcuların sahada gösterdiği gayret ve çabanın altını çizdi. Takımın yükseliş eğiliminde olduğunu ve fiziksel olarak da iyiye gittiklerini belirten Yalçın, bu ilerlemenin taraftarlarca da görülmesi gerektiğini söyledi.



