Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Serdal Adalı, derbi sonrası ilk kez Orkun Kökçü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
PERFORMANSINDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM
Derbide kırmızı kart görerek oyundan atılan Orkun Kökçü, siyah-beyazlı taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, bu süreçte sessizliğini bozarak, "Performansından şikayetçi değilim, zaten bu kararı da hoca veriyor. Orkun ile ilgili sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.
ÜZGÜNÜM VE DESTEKLEYİCİYİM
Beşiktaş Başkanı Adalı, Orkun Kökçü ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, "Orkun Kökçü ile görüşmez olur muyum? Çok üzgün. Hiçbir oyuncu böyle bir maçta kırmızı kart görmek istemez. Performansı her hafta yükseliyor. Analizlerde, rakamlarda, sahada görüyoruz" şeklinde konuştu. Adalı, oyuncunun performansına olan inancını da vurguladı.



