İstanbul merkezli uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin Adli Tıp Kurumu'ndaki test sonuçları netleşti. Yapılan incelemeler sonucunda 4 kişinin testinin pozitif çıktığı bildirildi.

ÜNLÜ İSİMLERİN TEST SONUÇLARI AÇIKLANDI
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ünlü isimlere yönelik yürüttüğü soruşturmada, 31 Ocak'ta gözaltına alınan 11 kişiden 5'inin sonuçları Adli Tıp Kurumu tarafından açıklandı. Rapora göre, şarkıcı Reynmen (Yusuf Aktaş), Çakal (Emirhan Çakal), Mert Eren Bülbül ve Ahmet Can Dündar'ın uyuşturucu testleri pozitif çıktı. Bu isimler daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
REYNMEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya platformu Instagram üzerinden bir açıklama yapan Yusuf Aktaş, hukuki haklarını kullanarak yeniden ve doğrulayıcı analiz talebinde bulunduklarını belirtti. Aktaş, bilimsel ve bağımsız incelemelerle gerçeğin ortaya çıkacağına inandıklarını ifade ederek, sürecin sağlıklı ilerlemesi için resmi makamların değerlendirmesini beklediklerini sözlerine ekledi. Ayrıca, etkileşim amacıyla yayılan asılsız haberlere ve bu haberleri yayanlara itibar edilmemesi çağrısında bulundu.


