Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan eyaletinde yaşanan olay, güvenlik önlemlerini ve firar yöntemlerini yeniden gündeme getirdi. Parmak izi taramasıyla kimliği belirlenen bir kadının, şartlı tahliye ihlali nedeniyle gözaltına alındığı bildirildi.
POLİS ARACINDAN BÖYLE KAÇTI
Gözaltına alınan kadın, kelepçelenerek polis aracının arka koltuğuna oturtuldu. Sosyal medyada hızla yayılan bir video, olayın şok edici boyutunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, arka koltuğun yarıya kadar açık olan camından dışarıya bakan kadının, etrafındaki polislerin dikkatinin dağılmasını beklediği anlar yer alıyor.
HALA ARANIYOR
Elleri arkadan kelepçeli olmasına rağmen inanılmaz bir çeviklikle başını öne doğru uzatan kadın, ardından bacağını camdan dışarıya attı ve kendini yere bırakarak kayıplara karıştı. Olayın ardından başlatılan 3 saatlik arama çalışmalarına rağmen kadının hala yakalanamadığı ve polis ekiplerinin arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Eyalet polisi, olayın detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapmazken, bölgedeki görgü tanıklarından ifade alındığı kaydedildi.


