SPOR
Yayınlanma : 19 Nisan 2026 17:00
Düzenleme : 19 Nisan 2026 17:00

Sadettin Saran: Şampiyonluğa inancım sürüyor, yaralarımız var ama umudumuz da

Sadettin Saran: Şampiyonluğa inancım sürüyor, yaralarımız var ama umudumuz da
Sadettin Saran, FEGÜM etkinliğinde şampiyonluğa olan inancını dile getirerek, takımın motivasyonunu ve umudunu koruduğunu belirtti. Yaralarımız var ama birlik içinde mücadele edeceğiz.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, derbi öncesinde Fenerbahçeli Gümrükçüler ve Lojistikçiler Platformu'nun (FEGÜM) düzenlediği etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

ŞAMPİYONLUĞA İNANCI DEVAM EDİYOR

Kemerburgaz'daki Orion Film Platosu'nda gerçekleşen organizasyonda Saran, etkinliğin kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti. FEGÜM'ün her zaman yanlarında olduğunu belirten Saran, “Cuma günü çok üzüldük, dün yorucuydu, bugün burası çok iyi geldi. Fenerbahçe'nin böyle gruplara ihtiyacı var,” dedi.

UMUT VE HIRSLARIMIZ SÜRÜYOR

Saran, konuşmasında, “Üzüldük, yaralandık ama şampiyonluğa hala inanıyorum. Türkiye Kupası da var. Dün oyuncularla konuştuk, o hırsı gördüm onlarda,” diyerek, takımın motivasyonuna dikkat çekti. Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un etkinliğe katılamadığını belirten Saran, bu durumun kendilerini etkilemeyeceğini vurguladı.