Yılbaşı döneminin heyecanı, Milli Piyango'nun 800 milyon TL'lik rekor büyük ikramiyesiyle bir kat daha arttı. Bayi sahibi Yılmaz Karaca, 15 yıldır Şans Oyunları bayisi olarak Ataşehir İçerenköy'de faaliyet gösterdiğini ifade ederek, “Yılbaşı biletlerine yoğun ilgi var. Satışlar gayet iyi gidiyor, daha iyi olacağını umuyoruz” dedi.

İKRAMİYE DAĞILIMI VE SATIŞLAR
Karaca, bilet fiyatlarının tam 800 TL, yarım 400 TL, çeyrek 200 TL olarak belirlendiğini ve en çok tercih edilen bilet türünün çeyrek bilet olduğunu belirtti. “Toplamda 4.6 milyar TL ikramiye dağıtılacak. Bu yıl tam dağıtım garantisi, müşterilere güven veriyor. Yıl sonuna kadar satış rekoru kıracağımızı düşünüyorum” diye ekledi.

MÜŞTERİLERİN HEYECANI
Müşterilerin bilet alırken özel numara istekleri olduğunu dile getiren Karaca, “Doğum tarihleri ve memleket plakaları gibi numaralar talep ediliyor. Yılbaşı yaklaştıkça bu heyecan artıyor” dedi. Bilet alan Bayram Coşkun ise, “İkramiye bana çıkarsa büyük bir yatırım yapmayı planlıyorum” dedi.


