Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Pedasa Antik Kenti yolu üzerinde park halindeki 4 araca zarar vererek içlerindeki para ve eşyaları çalan 3 şüpheli, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak tutuklandı.
ARAÇLARA ZARAR VERİP EŞYALARI ÇALDILAR
Olay, önceki gün Pedasa Antik Kenti'ne yürüyüş yapmak için gelen bir grup vatandaşın başına geldi. Vatandaşlar, araçlarını yol kenarına park ettikten sonra yürüyüşe çıktı. Yürüyüş sonrası döndüklerinde araçlarının camlarının kırıldığını ve içindeki para ile çeşitli eşyaların çalındığını fark ettiler. Durum üzerine hemen polis ekiplerine haber verildi.
GÜVENLİK KAMERALARI VE PARMAK İZİ İNCELEMESİ
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede detaylı incelemeler yaparak parmak izi çalışması gerçekleştirdi. Şüphelilerin kimliklerini belirlemek ve yakalamak amacıyla bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini de mercek altına alan ekipler, kısa sürede 3 şüphelinin Ö.A., G.Ö. ve H.Ö. olduğunu tespit etti. Dün düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüphelilerden Ö.A. hakkında 8,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve 3 ayrı suçtan arandığı da öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



