Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunun ilk maçında yarın İngiliz ekibi Liverpool'u ağırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.
İKİ TAKIMDA DA DEĞİŞİKLİKLER VAR
Buruk, Liverpool'un tanıdık bir takım olduğunu vurgulayarak, "Aradan uzun bir süre geçti, hem bizim hem de Liverpool'un performanslarında değişiklikler oldu. Bizde yeni transferler var, ancak Liverpool'da yok. Sakatlıklar da mevcut. Her iki takımda da benzer oyuncular ve oyun sistemleri bulunuyor. Önemli olan hangi oyuncuların formda olduğu" dedi.
HEDEFİMİZ KAZANMAK
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'da yer almasının gurur verici olduğunu belirten Buruk, "Hedefimiz kazanmak. Bu maçı kazanarak üst tura çıkmak istiyoruz. Galatasaray olarak, iç sahada taraftarımızla birlikte başarılı bir oyun sergilemek için buradayız" ifadelerini kullandı.
KART SINIRINDA 7 OYUNCU VAR
Buruk, takımın en büyük dezavantajının 7 oyuncunun kart sınırında olması olduğunu belirtti. "Savunma hattındaki oyuncularımız ve kalecimiz kart sınırında. Bu durum bizim için zorluk yaratıyor. Umarım bu maçta kart görmeyiz ve bu durumu en iyi şekilde yönetebiliriz" dedi. Buruk, bu maçla birlikte Galatasaray'ın hedeflerini gerçekleştireceğine inandığını sözlerine ekledi.



