Kars Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu'nun ortaklaşa düzenleyeceği "Serhat’ta İz Bırakanlar – Doğu Anadolu Bölge Toplantısı ve İş Zirvesi" için Türkiye'nin önde gelen kadın girişimcilerinden Nurten Öztürk Kars'a teşrif edecek.
KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ BULUŞMASI
1-2 Ekim 2025 tarihlerinde gerçekleşecek olan zirve, kadın girişimciliği ekosistemini güçlendirmeyi, bölgesel iş birliklerini geliştirmeyi ve başarılı kadın girişimcilerin tecrübelerini paylaşmayı hedefliyor. Etkinlikte TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlı 13 ilden Kadın Girişimciler Kurulu başkanları, üst kurul üyeleri, iş dünyasının önemli kadın temsilcileri ve pek çok girişimci bir araya gelecek.
İLHAM VEREN BAŞARI HİKAYELERİ
Kadın girişimciliği alanında yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle tanınan Opet Petrolcülük A.Ş. Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, Kars'taki buluşmada girişimcilik ekosistemine dair vizyonunu katılımcılarla paylaşacak. "Serhat’ta İz Bırakanlar" programı, bölge kadınlarının üretim gücünü, girişimci potansiyelini ve yenilikçi fikirlerini destekleyecek bir platform sunarken, kadınların ekonomik hayattaki görünürlüğünü artırmaya yönelik adımları da ele alacak. Bu zirve, Kars ve bölgenin girişimcilik vizyonuna yeni bir ivme kazandırmayı amaçlıyor.



