A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası öncesinde iki hazırlık maçı yapacak. İlk olarak, Kadıköy'de Kuzey Makedonya ile karşılaşacak olan Milliler, ardından ABD'nin Florida eyaletine geçerek Venezuela ile son maçını oynayacak.
KADRODA DEĞİŞİKLİKLER
Teknik Direktör Vincenzo Montella, turnuva öncesinde kadro üzerinde çalışmalara başladı. 35 kişilik geniş aday kadrodan 6 futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Gazeteci Haluk Yürekli'nin aktardığı bilgilere göre, aday kadrodan çıkarılan isimler arasında Ersin Destanoğlu, Ahmetcan Kaplan, Mustafa Eskihellaç, Yusuf Sarı, Atakan Karazor ve Yusuf Akçiçek yer alıyor.
NİHAİ LİSTE HAZIRLANIYOR
Bu gelişmenin ardından, milli takımın aday kadrosundaki oyuncu sayısı 29'a düştü. Montella, Dünya Kupası öncesindeki son değerlendirmelerin ardından 3 futbolcuyu daha kadrodan çıkararak nihai listeyi oluşturacak. Bu süreç, takımın turnuva performansını etkileyebilir.



