SPOR
Yayınlanma : 16 Haziran 2026 14:49
Düzenleme : 16 Haziran 2026 14:49

Montella'dan Paraguay maçı öncesi flaş değişiklikler: Kenan Yıldız ilk 11'de!

Montella'dan Paraguay maçı öncesi flaş değişiklikler: Kenan Yıldız ilk 11'de!
A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella, Avustralya yenilgisi sonrası Paraguay maçı için kadroda ve taktiklerde köklü değişiklikler yapıyor. Kenan Yıldız ilk 11'e giriyor, forvette Deniz Gül görev alacak.

A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, Avustralya karşısındaki hayal kırıklığı yaratan performansın ardından Paraguay maçı için kadroda ve taktik dizilişte önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Rakibin oyun tarzının da benzerlikler taşıması, İtalyan çalıştırıcının stratejisini yeniden şekillendirmesine neden oldu.

HATALAR AYIKLANDI, YENİ PLANLAR YAPILDI

Montella ve ekibi, Avustralya maçındaki kritik hataları detaylı bir şekilde analiz etti. Özellikle pas hatalarının minimize edilmesi ve savunma konsantrasyonunun en üst seviyede tutulması gerektiği vurgulandı. Bu analizler doğrultusunda, Paraguay karşısında sahaya çıkacak ilk 11'de ve oyun planında köklü değişiklikler öngörülüyor.

HÜCUMDA YENİ YÜZLER, FORVETTE DENİZ GÜL

Paraguay mücadelesinde en dikkat çekici hamlelerin hücum hattında yapılması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre, Montella'nın Avustralya maçının ikinci yarısında oyuna giren ve olumlu performans sergileyen Kenan Yıldız'ı, Kerem Aktürkoğlu'nun yerine ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı belirtildi. Forvet pozisyonunda ise Deniz Gül'ün görev alması beklenirken, Barış Alper Yılmaz'ın ise yedek kulübesinde başlayabileceği ifade edildi.