Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bahis soruşturması kapsamında 1024 futbolcuyu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Bu karar, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı ve soruşturmanın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

ELMALI'NIN KADRODAN ÇIKARILMASI
Galatasaray'ın futbolcusu Eren Elmalı, bu süreçte A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Yerine Trabzonspor'un yetenekli oyuncusu Mustafa Eskihellaç'ın davet edildiği açıklandı, bu değişiklik taraftarlar arasında tartışmalara yol açtı.
ESKİHELLAÇ'IN KAMP HAZIRLIKLARI
A Milli Takım'ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Mustafa Eskihellaç'ın Bulgaristan ve İspanya ile oynanacak maçlar için aday kadroya eklendiği belirtildi. 28 yaşındaki futbolcu, yarın öğle saatlerinde Riva'daki kampa katılacak ve daha önce ABD ile Meksika maçlarında görev almıştı.


