GÜNDEM
Yayınlanma : 20 Nisan 2026 19:12
Düzenleme : 20 Nisan 2026 19:12

MHP Bolu İl Başkanlığı'na Seyit Mehmet Başaran atandı

MHP Bolu İl Başkanlığı'na Seyit Mehmet Başaran atandı
MHP Bolu İl Başkanlığı'na Seyit Mehmet Başaran atandı. Teşkilat fesihleri devam ediyor, Bahçeli konuyu bilek güreşi olarak nitelendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Bolu İl Başkanlığı görevine Seyit Mehmet Başaran’ın atandığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

PARTİ TÜZÜĞÜNE GÖRE ATAMA

Yalçın, yaptığı paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı, parti tüzüğümüzün 52’nci ve 54’üncü maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, tüzüğümüzün 34’üncü maddesi uyarınca feshedilmiştir. Yine aynı maddelerin verdiği yetki çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığı görevine Seyit Mehmet Başaran atanmıştır" ifadelerini kullandı.

TEŞKİLAT FESHİ DEVAM EDİYOR

MHP, sadece Bolu değil, Bilecik, Muğla ve Çanakkale teşkilatlarını da feshetmiş durumda. Ayrıca, Kütahya, Eskişehir ve Kars İl Teşkilatı'nın da feshedildiği belirtiliyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu durumu "Ortada bitmiş bir kriz değil, yalnızca biçim değiştirmiş bir bilek güreşi mevcuttur" sözleriyle değerlendirdi.