MAGAZİN
Yayınlanma : 25 Mayıs 2026 19:16
Düzenleme : 25 Mayıs 2026 19:16

Merve Taşkın, Arakan'a su kuyusu ve hayrat yaptırdı

Merve Taşkın, Arakan'a su kuyusu ve hayrat yaptırdı
Merve Taşkın, Arakan'da su kuyusu ve hayrat yaptırarak gündeme geldi. Hakkında yakalama kararı olmasına rağmen, yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunmasına rağmen, Arakan bölgesine yaptığı hayrat ile dikkatleri üzerine çekti.

Merve Taşkın, Arakan\

ARAKAN'DA SU KUYUSU AÇILDI

Merve Taşkın'ın, Myanmar'ın batısında yer alan Arakan'da su kuyusu ve hayrat yaptırdığı bilgisi edinildi. Bu jest, özellikle zor durumda olan bölge halkı için önemli bir destek niteliği taşıyor. Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu vesileyle Allah'a şükrettiğini belirtti ve ileride daha büyük projeler yapma arzusunu dile getirdi.

YAKALAMA KARARI VE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Merve Taşkın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında yurt dışında olduğu tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ancak bu durum, onun yardımseverlik faaliyetlerini engelleyemedi. Taşkın, sosyal medya üzerinden Endonezya'nın Bali kentine gittiğini de duyurdu.