Manisa'nın Akhisar ilçesinde, narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon neticesinde, 1666 adet sentetik ecza ele geçirildi.
ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili olarak G.G. (29) isimli şüpheli gözaltına alındı. Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçlarına yönelik olarak ilçede kapsamlı bir çalışma yürüttü. Yapılan aramalarda, şüphelinin iş yeri ve aracında büyük miktarda sentetik ecza bulundu.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Gözaltına alınan şüpheli G.G., 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bu tür operasyonların, toplumda uyuşturucu ile mücadelede önemli bir rol oynadığı ifade ediliyor.



