Manisa'nın Soma ilçesinde, 5 liralık bir sigara fiyatı anlaşmazlığı, trajik bir cinayetle sonuçlandı. Barış Canbaz, eniştesi C.C. ile girdiği tartışma sonucunda av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti. Olay, bugün sabah saatlerinde Soma'nın Karamanlı Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi.
5 LİRALIK ANLAŞMAZLIK KANLI BİTTİ
İddiaya göre, Barış Canbaz, halasının kocası olan C.C.'ye ait markete gitti. Canbaz, C.C.'nin her zaman aldığı sigarayı bu kez 5 TL daha pahalı sattığını öne sürerek tartışmayı başlattı. Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü ve bu sırada C.C., iş yerinde bulunan av tüfeğini alarak Canbaz'a ateş açtı.
OLAY YERİNDE DRAMATİK SAHNELER
Saçmaların isabet ettiği Barış Canbaz, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Canbaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan C.C.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, yetkililer cinayetin detaylarını araştırıyor. Bu trajik olay, küçük bir anlaşmazlığın nasıl ölümcül sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.



